|     Features, Porträtt

Alice. Ung vacker & fri som en burlös kanariefågel. Vi möttes av en slump Alice, Joline & jag. Vid en soldränkt hotellpool i underlandet. Eller Bangkok som det också kallas.

Joline älskade Alice passionerat från första stund. Hon ville absolut styla Alice’s långa hår – en styling som innebar långa perioder av (ibland lite hårdhänt) kammande & applicering nån hårolja som överdoserades med stor optimism. Alice lät henne tålmodigt hållas. Rena drömmen för en 4-åring med frisörambitioner. Tur frö Alice att hon inte lyckade få tag på nån sax tänker jag.

Jag tokdiggade också Alice – för att jag hade någon att hänga med & dricka mojitos med vid poolkanten. Och för att det bästa med att resa är alla de människor man stöter på. Några dåliga, men de allra flesta inspirerande & spännande. Alice faller definitivt in i den andra kategorin.

Fotograferingen var en spontan mojoitoinfluerad solskenshistoria. Jag ville porträttera Alice som den fria själ hon är. En perfekt avrundning på en lat dag i ett luftfuktigt & stekhett Bangkok. Och slutet på mitt & Jolines Asienäventyr. Känns lagom att vi ger oss in i ett nytt om 4 veckor. Ska bara överleva en köksrenovering & julen först.

Solnedgand Bangkok

portrattfotograf orebro

urbant kvallsportratt

Solnedgang over Bankok

kvallssol bangkok

urban kansla portratt

buddhistisk tatuering

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *