|     Bröllop, Going ons

Så var det ju det här med bästa bröllopsbilden 2014… Att tävla i foto är en blandning av fånigt & stört omöjligt tycker jag. Först ska bilden kategoriseras – är det en ledsen bild? Glad bild? Bild med mycket känslor? Bra ljus? Snygg komposition? När bilden sen prydligt förpackats in i sitt tillhörande fack ska den sen granskas av ett gäng domare som inte kan göra annat än att döma efter eget tycke & smak. Som tårta på moset måste man i 99 fall av 100 vara medlem i någon obskyr organisation för att ens få vara med i tävlingen. Då blir det ju liksom inget annat än ryggdunkar & inbördes beundran.

Det är därför Junebug Weddings årliga “Best of the Best” lista är så himla uppskattad av oss fotografer. Man måste inte vara medlem någonstans för att delta. Det finns inga kategorier. En bra bild är en bra bild. Punkt. Det är där man vill vara. För att den känns ärligast.

I år var det över 8000 fotografer över hela världen som sökte. Jag fick mej minsann ett “honorable mention”. Det är coolt. Dags att sträcka på sej lite tänker jag. Tack Junebug.

brollop_Yxtaholm0062

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående: Tvåtusenfjorton