|     Bröllop, Features, Inspiration

Min livslånga dröm att iaf en gång i livet få kalla sej bröllopsfotograf i New York har gått i uppfyllelse. Bara sätt den rubriken & jag kan dö lycklig. I övrigt är den här bloggen så övergiven att man nästan kan tro att jag slutat plåta bröllop. Har jag icke. Däremot håller jag på att slipa lite på mitt varumärke. Har skaffat en skitfin logga som passar mej. Den är både mjuk & hård. Precis som jag. Hemsidan håller jag också på att bygga om. Är liksom mycket roligare att jobba på nåt som känns som en ny lyxig Ida Sjöstedt klänning som man snart ska få ta på galafest. Det är mycket roligare än de gamla trofasta trätofflorna. Även om jag tycker om dem också. Nästa gång jag bloggar kommer det vara på min nya fräscha och helt underbara hemsida. Bara så ni vet.

Frida & Andreas är 2 äkta citatmaskiner. Typ. Lillgamla fast de är över 30. Det kombinerat med avslappnat champagnedrickande i plastmuggar, en 9 dollar h&m top till själva tyllkjolen gjord av New York designern Alexandra Grecco gjorde dears bröllop både “quirky” & stilrent. Det här med att jag plåatade dem, de gifte sej & allt annat runt omkring var banne mej en match made in heaven. På alla plan. Sen har superbegåvade Anna på Allt Om Bröllop layoutat allt så himla skitfint att jag inte ens behöver göra ett eget kollage. Win-win helt enkelt.

Om ni funderar på bröllop i New York. Gör det. Gör det bara.

NewYork brollop i Allt om Brollop

destinationsbröllop i New York

Brudpar pa Roosevelt Island i Nwe York

kaotiskt hrligt New York brollp

Allt Om Brollop skriver om destinationsbrollop i New York

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *