|     Gravid

Den här gravidfotograferingen plåtad i de Skottska Högländerna ger mej ståpäls av ett helt gäng skäl. Delvis för att Colleen var så galet ball som trots veckatrettiosexsammandragningar & iskalla blöta fötter pallade att klättra runt i bergen kring Glencoe – som förövrigt egentligen är en träskmark bestående av 82% vatten. Colleen hade hål i gummistövlarna. Kanske inte klockrent en friskt blåsande regnig novemberdag. I ett frysande träsk på det…

Ni som läser min blogg (dvs min mamma & ingen mer) har säkert koll på min extremkärlek till Skottland. Jag bodde där mellan jag var 19 & 30 (vilket är skitkonstigt med tanke på att jag är 27 idag) De mest formativa åren spenderades i världens bästa land hur som. Bra grej. Då blir det liksom extra speciellt när man får plåta mumintrollsförklädda kvinnor i dess storslagna natur.

Jag kommer göra en riktig push för att utveckla mitt gravidfotande 2018. När jag började plåta havande kvinnor var det mest som en juste grej mot mina före detta brudpar som börjat yngla av sej. Nånstans i detta föddes min nyfunna kärlek till rultande, snipphickandes blivande mammor. Det är häftigt att vara gravid (förutom möjligtvis det där med hicka i snippan). Man är en urkraft & skörast i världen på samma gång. Det är ballt & värt att porträtteras på ett icke löpandebandmässigt sätt. Om jag hittar balansen mellan den där utkraften, skönheten och det trollska i att man kan växa en person i magen har jag lyckats.

Jag lanserar min gravidportfolio den här veckan (v10). Och för att fira att jag äntligen kommer till skott & slutar vara så förbannat hemlig med vad jag gör förutom bröllop kommer jag ge 1000:- rabatt på de första 10 som bokar en gravidfotografering med mej.

Hör av er så vi kan skapa magi. Gör det bara.

Gravid kvinna bland berg

Gravid kvinna i rod klanning. Fine Art gravidfoto av Lena Larsson Photography
© Lena Larsson

Gravid kvinna i rod klanning. Fine Art gravidfoto av Lena Larsson Photography
© Lena Larsson

gravidbilder i dimma och blast

Gravid kvinna i rod klanning. Fine Art gravidfoto av Lena Larsson Photography
© Lena Larsson

konstnarliga gravidbilder

Gravid kvinna i rod klanning. Fine Art gravidfoto av Lena Larsson Photography
© Lena Larsson

gravidmage

Gravid kvinna i rod klanning. Fine Art gravidfoto av Lena Larsson Photography
© Lena Larsson

episka gravidbilder tagna i natur

Gravid kvinna i rod klanning. Fine Art gravidfoto av Lena Larsson Photography
© Lena Larsson

gravidfotografering vackert ljus

Gravid kvinna i rod klanning. Fine Art gravidfoto av Lena Larsson
© Lena Larsson

gravidbilder tagna i dramatiskt ljus

Gravid kvinna i rod klanning. Fine Art gravidfoto av Lena Larsson Photography
© Lena Larsson

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående: Alice i underlandet