Så det här med att skriva intressanta texter om mej själv är lite av min nemesis. Jag känner mej alltid olidligt obekväm & pompös och slutresultatet känns alltid skitfånigt. Typ i nivå med jag-har-värsta-hybrisen-men-är-egentligen-töntigast-i-världen-jobbigt. Tror att det är vanligt, men det gör inte våndan mindre.

Min dotter Joline är 5 år och tveklöst den ballaste personen jag träffat i hela mitt liv. All tid spenderad med henne är min bästa tid. Vi reser tillsammans när vi har tid och råd och en bättre backpackingpolare får man leta efter. När hon är på det humöret vill säga.

De första 11 åren av mitt vuxna liv spenderade jag i Skottland. Det har haft en djup inverkan på min identitet & bidragit till min fäbless för utsvävande svordomar, whiskey och att jag alltid är liiiite skadeglad när England förlorar i fotboll.

Jag gillar tanken om mej själv som en långdistanslöpare, men saknar den där sista motivationen att hålla i träningen över vinterhalvåret. Långa löprundor i skogen är min grej hur som. Det lugnar en rastlös själ. Det och whiskey såklart.

Bra ljus får mej barnsligt uppspelt och brukar dra igång det utsvävande svärandet ordentligt. Självklart Skottlands fel.

Bra foto för mej är ungefär som bra mat. Att hålla det enkelt & inte blanda in för många saker funkar bäst. Det okonstlade är alltid ärligast, störst, bäst & vackrast.

Du hittar mej även representerad på brollopsfotografer.com – en samlingsplats för erkända bröllopsfotografer i Sverige samt Fearless Photographers – lite samma grej fast på Internationell nivå.